Βρεφονηπιακός Σταθμός

Home Τάξεις Βρεφονηπιακός Σταθμός

Πρωινό ταξίδι

Η προσχολική ηλικία είναι η σημαντικότερη στη ζωή του ανθρώπου, διότι τότε διαμορφώνεται ο χαρακτήρας, η κοινωνική συμπεριφορά και οι κλίσεις του καθενός. Στο αερόστατο δίνουμε στα παιδιά τα κατάλληλα ερεθίσματα μέσα από την ολόπλευρη ανάπτυξη για να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και τους άλλους, να κάνουν φίλους, να βοηθάνε, να σέβονται, να μάθουν να παίρνουν και να δίνουν αγάπη, να ανακαλύψουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους και να γεμίσουν το καλάθι τους με τα κατάλληλα εφόδια ώστε το αερόστατo τους να πάει ψηλά, πολύ ψηλά…

Μουσική, θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές, ζωγραφική και πολλές άλλες δραστηριότητες θα μας συνοδεύουν στο πρωινό μας ταξίδι.

Μαθαίνοντας ΠΩΣ να μαθαίνουμε, θα πειραματιζόμαστε, θα ερχόμαστε σε επαφή με τη φύση και θα δημιουργούμε. Μέσα σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο προσαρμοσμένο στην ηλικία και στα ενδιαφέροντα των παιδιών θα περάσουμε μία χαρούμενη προσχολική ηλικία!

Τα παιδιά χωρίζονται σε τρια τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους.

boho1

Ο βρεφονηπιακός σταθμός πληρεί όλες τις κατασκευαστικές και λειτουργικές διατάξεις του Νόμου 1157/2017. Λειτουργούν τρία τμήματα για παιδιά ηλικίας από 15 μηνών έως 4 ετών.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  1. Αίτηση Εγγραφής (σας τη δίνουμε εμείς)
  2. Ληξιαρχική πράξη γέννησης παιδιού
  3. Βεβαίωση παιδιάτρου για την καλή σωματική του υγεία

Για πληροφορίες και προεγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας!

  • Class Duration 07:30 πμ. - 16:00 μμ.
  • Προσέλευση 07:30 - 09:00